Specialiserede inden for udstillingsforvaltning

Her hos MAGDesign er vi specialiserede inden for udstillingsforvaltning – lige fra den første ide til manifestationen i sidste ende. Vi er altså med igennem hele processen og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, ændringer eller lignende. Igennem alt vores arbejde ligger vores fokus på dig som kunde, og vi gør derfor alt, der står i vores magt for at opfylde dine specifikke ønsker.

Står du med en ide eller en opgave, som du ønsker vores syn på, skal du ikke tøve med at kontakte os på enten telefon +45 43 43 47 00 eller e-mail info@magdesign.dk.
 

Mange års erfaring

Når vi designer og specialudvikler vores reklameprodukter til dig, trækker vi på de 23 års erfaring, vi har inden for området – både når det kommer til ideudvikling, design og levering. Vi henter særligt vores kendskab og ekspertise fra vores forgænger HH Design, der blev etableret tilbage i 1995 og senere fusioneret med GP Udstilling. Begge er yderst velkendte på markedet, og har været det i mange år. Derfor sikrer vi dig høj kvalitet i alt vores arbejde såvel som vores kundeservice.

Alt, hvad vi producerer, bliver fremstillet i vores egne bygninger på vores egne maskiner. Vi er både i besiddelse af eget aluminiumsværksted, tømrerværksted og en grafisk afdeling. Grundet dette vil du ikke komme til at opleve unødvendige forsinkelser, og vi står og kan tilbyde høj fleksibilitet, da vi hurtigt kan foretage ændringer mv.
 

Reklame til dig fra os

Uanset hvilken type reklameprodukt du står og har brug for, kan vi hjælpe dig med at udvikle ideer eller blot skabe et produkt ud fra din allerede eksisterende ide. Vi sørger for, at det produkt, som du i sidste ende står med i hænderne eller har foran dig, er speciallavet og tilpasset dine specifikke behov og ønsker.

Vi du høre mere om vores arbejde, eller ønsker du, at vi skal varetage en opgave for dig, skal du endelige kontakte os. Du får fat i os på telefon +45 43 43 47 00 og e-mail info@magdesign.dk.

Vi ser vigtigheden og potentialet i alle de opgaver, vores kunder bringer til os, uanset om de er store eller små. Kundetilfredshed er vejen frem, og det er nøglen til både vores succes og fremtid - Your stand, your way.