Udstillingsstande, som du ønsker det

En udstillingsstand skal afspejle dem, som udstiller den, og derfor er det yderst vigtigt, at denne er tilpasset den enkelte kunde. Det sørger vi for her hos MAGDesign. Vores arbejde er altid tilpasset den enkelte kunde og dennes ønsker. Alle vores udstillingsstande er derfor speciallavede, unikke og særprægede efter ønske.

Står du med en ide, eller mangler du hjælp til at finde frem til en ide? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 43 43 47 00 eller info@magdesign.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med ideudvikling og at føre denne ud i livet.
 

Det hele efter dit ønske

Her hos MAGDesign er vi specialister inden for udstillingsstande. Med 23 års erfaring inden for faget ved vi, hvordan en udstillingsstand skal designes og bygges for at fremstille den pågældende kunde bedst muligt. Kvalitet er et nøgleord i vores arbejde, og det gælder, uanset om de vælger, at din udstillingsstand skal være konstrueret i træ eller aluminium.

Vi skaber udstillingsstande, der er personaliserede efter dit behov. Vi kan både konstruere dem med og uden forhøjet gulv. Vi sørger også for moderne lyssætning, så din stand kommer til at fremstå bedst muligt. Når vi laver udstillingsstande, benytter vi altid de mest moderne og funktionelle teknikker, hvilket gør vores arbejde effektivt og sikrer et flot resultat.
 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Vi designer og konstruerer alle vores messestande efter vores kunders specifikke ønsker, og du kan derfor være helt sikker på, at den udstillingsstand, du i sidste ende kommer til at stå med, er helt unik og særligt fremstillet til din virksomhed, butik mv.

Vi sørger for den høje kvalitet, så din udstillingsstand kommer til at se veludført og professionel ud. En god udstillingsstand kan gøre meget for det samlede indtryk, som folk udefra får. Du bestemmer helt selv, hvordan din udstillingsstand skal se ud – vi hjælper gerne med ideer mv., men det er dig, der har det sidste ord. Your stand, your way – you imagine, we create.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står altid klar til at rådgive og informere. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 43 43 47 00 eller skrive på e-mail info@magdesign.dk.