Halarrangementer efter dine ønsker

Her hos MAGDesign varetager vi halarrangementer fra start til slut. Vi hjælper dig med at udvikle ideer helt fra bunden, og vi varetager det færdige arrangement helt indtil sidste minut. Med mange års erfaring på området kan du være sikker på, at vi klarer denne opgave med stor professionalitet og indgående kendskab. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, skal du endelig ringe på telefon +45 43 43 47 00 eller skrive på e-mail info@magdesign.dk.
 

Varetager alt fra start til slut

Som nævnt varetager vi hele halarrangementet fra start til slut. Hvilket vil sige fra den indledende idefase til slutningen af det færdige arrangement. Når vi stiller os til rådighed på denne måde, har du en ekstra sikkerhed og kan slippe en lang række bekymringer, eftersom vi varetager det meste eller det hele for dig.

Når vi skaber et halarrangement, tilpasser vi det til dine specifikke ønsker, og der er derfor ikke to arrangementer, der ligner hinanden. Høj kvalitet, kreativitet, kundetilfredshed og originalitet er alle nøgleord, som vi arbejder ud fra, når vi skaber et halarrangement til dig.

Vores arrangement inkluderer blandt andet tegninger, tæpper, belysning, elektriske fatninger, kundeservice, varetagelse af arrangementet og meget mere. Vi sørger for levering såvel som opsætningen af hele molevitten. Selve konstruktionen er en speciallavet shell scheme konstruktion, som er tilpasset det pågældende event.
 

Skriv eller ring for mere

Når vi designer, konstruerer og varetager dit halarrangement for dig, er der ikke mange ting, du skal bekymre dig om. Det eneste, du skal lægge et særligt stort fokus på, er at guide os frem til lige præcis det resultat, som du ønsker. Vi skaber vores halarrangement ud fra dine ideer og behov, og du kan derfor også være sikker på, at dette arrangement er tilpasset dig til punkt og prikke.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon +45 43 43 47 00 eller skrive på e-mail info@magdesign.dk.